Catalog Produse
Contul meu
  
   

Parola uitata?
Nume utilizator uitat?
Nu aveti cont? Inregistrare

Online
Avem 7 vizitatori online
Cosul de cumparaturi este gol

Institutul de Moda Salomeia Truta - Cursuri de design vestimentar

http://www.institutuldemoda.ro http://www.istitutodimoda.ro http://www.cursuridedesignvestimentar.ro http://www.cursuridecroitorie.ro

http://cursurideconstructortipare.ro http://www.cursurideconsultantimagine-stilist.ro

ISTITUTO DI MODA SALOMEIA TRUTA

Prin infiintarea acestei scoli de moda ce va cuprinde paleta completa a activitatiilor din domeniul modei si anume : croitorie clasica si industriala, constructor tipare, retuseri, maistri, consultant imagine ( stilist ), design vestimentar, fashion bricolage, design de accesorii , vrem sa ne aducem aportul in dezvoltarea sistemului de invatamant din domeniul modei in Romania.

 

Proiectarea , formarea si dezvoltarea se vor realiza prin aplicarea unei noi metode de invatamant ce optimizeaza dezvoltarea activitatilor profesionale din domeniul modei.

 

Titulatura de Institut de moda este aplicata aproape tuturor scolilor de moda din lume, deoarece se bazeaza pe domeniul educatiei si cercetarii in disciplinele de design vestimentar. Acest sistem de educatie este in continua evolutie avand la baza un laborator ( atelier ) capabil de a gandi si regandi cu o misiune clara si de a oferii tinerilor creativi o formare completa ce poate fi denumita „ cultura de proiect „ ce-i va insoti pe tot parcursul vietii . Tocmai pentru acest proces de creatie constant , Institutul de moda este mai mult decat o scoala , este un Centru de moda unde noua generatie se poate dezvolta, formand profesionalisti la cota maxima astfel trecand prin toate fazele de lucru ce sunt folosite la momentul actual in toata lumea modei.

 

Infiintarea acestui institut are la baza ideea de a impleti procesul tehnologic si creativitatea in conformitate cu logica pietei si principiile de formare de inalta calitate dezvoltand o metoda de predare unica ce va fi sustinuta in proportie de 80 % prin probe practice , ceea ce inseamna ca la terminarea studiilor , orice persoana formata in cadrul institutului va putea aplica fara probleme pentru un post din domeniul pentru care a fost pregatit.

 

Cursuri adulti acreditate de Ministerul Muncii si Invatamantului :

- Design vestimentar

- Constructor tipare dama

- Croitorie dama incepatori

- Croitorie dama avansati

- Desenul de moda

- Culoarea ca mijloc de exprimare in moda

- Stimularea creativitatii prin diverse mijloace de exprimare

- Fashion bricolaj

- Bijuterii artizanale

- Croitorie rochii de mireasa

- Consultant imagine - stilist

- Igiena sanatate si moda

 

Cursuri copii :

- Croitorie dama incepatori

- Croitorie dama avansati

- Desenul de moda

- Culoarea ca mijloc de exprimare in moda

- Stimularea creativitatii prin diverse mijloace de exprimare

- Fashion bricolaj

- Bijuterii artizanale

- Igiena sanatate si moda