Catalog Produse
Contul meu
  
   

Parola uitata?
Nume utilizator uitat?
Nu aveti cont? Inregistrare

Online
Avem 7 vizitatori online
Cosul de cumparaturi este gol

PENTRU 3 PRODUSE ACHIZITIONATE - 5% REDUCERE
PENTRU 5 PRODUSE ACHIZITIONATE - 10 % REDUCERE

LIVRAREA PRODUSELOR SE VA FACE IN TERMEN DE 3 - 14 ZILE LUCRATOARE, DEOARECE PRODUSELE NU SE GASESC PE STOC, LUCRANDU-SE LA COMANDA


Cum cumpar?

Produsele din magazinul virtual www.boutiquedemoda.ro sunt grupate in categorii, ele vor fi produse numai la comanda in momentul lansarii acesteia, iar durata de executie si trimitere este de 3 - 14 zile lucratoare.
Modelele au statutul de produse unicat - serie zero si nu vor intra niciodata in promotie deoarece ele nu sunt produse pe stoc si periodic vor aparea noi modele. Materialele folosite si realizarea produselor se face la cele mai inalte standarde de calitate.

Deoarece produsele sunt realizate doar in urma comenzii lansata de dvs., returnarea produselor este posibila doar daca doriti o alta marime sau un alt model si de accea va rugam sa va ganditi bine inainte sa lansati comanda si sa verificati de mai multe ori daca v-ati masurat bine si daca transmisia datelor este corecta. .

Linia vestimentara urmarita de www.boutiquedemoda.ro este una clasica cu iz modern ce ajuta la asimilarea unui look corespunzator tendintelor din toate vremurile trecute,actuale si viitoare, ce ne ajuta sa aratam cat mai ok in orice perioada a zilei.

Pasii care trebuiesc urmariti in comandarea unui produs :

 • - selectarea produselor dorite ( pe marime ,culoare , cantitate , model ) si adaugarea acestora in cos ;
  - accesarea cosului de cumparaturi prin optiunii " Vezi cos " ;
  - finalizarea comenzii. Eventuale modificari ale cosului de cumparaturi se confirma prin folosirea obtiunii " Actualizare cos "

*** Inainte de a finaliza comanda va rugam sa va ganditi bine daca aveti nevoie de aceste produse sau vi le doriti cu adevarat pentru a nu procesa datele dvs. personale in "Lista neagra"

Finalizarea comenzii :

 • - specificarea detaliilor legate de adresa de livrare , numele complet , nr de telefon ,etc ;
  - verificarea detaliilor referitoare la cosul produselor ;
  - trimiterea comenzii se face prin firma de curierat , iar costurile de transport sunt suportate de catre client ;
  - plata comenzii se face ramburs ;
  - confirmarea comenzii se va face telefonic, in cel mai scurt timp dupa ce lansati comanda online un reprezentant al firmei va va suna pentru confirmare ;


*** Pentru mai multe informatii la lansarea comenzii ne puteti contacta la :
Tel : 0744 685 670  intre orele 9.00 - 17.00